REGNUM CARYA GOLF & SPA RESORT

Sejur Turcia, / BELEK
2.750€
tarif

persoana

oferta publicata in

20/02/2023 12:16

cazare 27/05/2023 03/06/2023

Nota
Deschis din aprilie 2014, Regnum Carya Golf&Spa , este construit sa atinga standarde inalte. Pe malul marii, pe o suprafata colosala, resortul este destinat oaspetilor ce isi doresc o vacanta de lux.
Localizare
Hotelul este situat la 1 km de centrul orasului Belek , 35 km de aeroportul din Antalya si la 45 km de centrul orasului Antalya.
Cazare
Luxury Room Golf View (50mp. ) - sunt situate in cladirea principala si au vedere la golf. Camerele au un dormitor cu pat matrimonial (2, 00 x 2, 20m) sau cu paturi twin (1, 40 x 2, 20m), 5 tipuri de perne (la alegere), LED TV - oglinda, aer conditionat, seif digital, minibar, telefon direct, WI - FI, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, dressing, halat de baie, papuci, baie cu dus si cada , 2 chiuvete, uscator de par, set de baie special pentru copii, loc de odihna, birou, dressing si balcon (12mp. ). Pentru familiile cu copii pun la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0 - 6 ani, Nesquik 7 - 12 ani).
La primire turistii sunt intampinati cu un platou cu fructe.
Capacitate : 3 adulti+ 1 infant
Luxury Room Sea View (50mp. ) - sunt situate in cladirea principala si au vedere la mare. Camerele au un dormitor cu pat matrimonial (2, 00 x 2, 20m) sau cu paturi twin (1, 40 x 2, 20m), 5 tipuri de perne (la alegere), LED TV - oglinda, aer conditionat, seif digital, minibar, telefon direct, WI - FI, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, dressing, halat de baie, papuci, baie cu dus si cada , 2 chiuvete, uscator de par, set de baie special pentru copii, loc de odihna, birou, dressing si balcon (12mp. ). Pentru familiile cu copii pun la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0 - 6 ani, Nesquik 7 - 12 ani).
La primire turistii sunt intampinati cu un platou cu fructe.
Capacitate : 3 adulti+ 1 infant
Luxury Suite Sea View (100mp. ) - sunt situate in cladirea principala si au vedere la mare. Camerele au living cu birou, un dormitor cu pat matrimonial (2, 00 x 2, 20m) sau cu paturi twin (1, 40 x 2, 20m), 5 tipuri de perne (la alegere), LED TV - oglinda, TV in baie, aer conditionat, seif digital, maxibar, telefon direct, WI - FI, masa de calcat si fier de calcat, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, ziare in limba turca, ciocolata oferita la culcare, cadou de plecare, dressing, halat de baie, papuci, baie cu dus si jacuzzi , 2 chiuvete, uscator de par, set de baie special pentru copii, dressing si balcon (24mp. ). Pentru familiile cu copii pun la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0 - 6 ani, Nesquik 7 - 12 ani).
La primire turistii sunt intampinati cu un platou cu fructe exotice.
Capacitate : 4 adulti+ 1 infant
Family Roof Room Sea View (85mp. ) - sunt situate in cladirea principala si au vedere la mare. Camerele au doua dormitoare, unul cu pat matrimonial (2, 00 x 2, 20m) si celalalt cu paturi twin (1, 40 x 2, 20m). Fiecare camera are baia proprie, una avand cabina de dus si cealalta cada si cabina de dus. Camerele sunt dotate cu: LED TV - oglinda, aer conditionat, seif digital, minibar, telefon direct, WI - FI, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, dressing, 5 tipuri de perne (la alegere) halat de baie, papuci, 2 chiuvete, uscator de par, set de baie special pentru copii, loc de odihna, dressing si balcon (de 12mp. sau 20mp. ). Pentru familiile cu copii pun la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0 - 6 ani, Nesquik 7 - 12 ani).
La primire turistii sunt intampinati cu un platou cu fructe.
Capacitate : 4 adulti+ 1 infant
Presidential Suite (150mp) - sunt situate in cladirea principala si au vedere spre mare sis pre golf. Camerele au living cu loc de odihna si loc de cinat, doua dormitoare, unul cu pat matrimonial (2, 00 x 2, 20m) si celalalt cu paturi twin (1, 40 x 2, 20m). Fiecare camera are baia proprie, una avand WC, cabina de dus si jacuzzi, LED TV - oglinda si 2 chiuvete iar cealalta WC si cabina de dus. Camerele sunt dotate cu: LED TV - oglinda, aer conditionat, seif digital, maxibar, full bar set(sticle de 70 cl. Martini Bianco, Frontera Red Wine, Frontera White Wine, Olmeca Tequia, Chivas Regal, Russian Standard Vodka, Bombay Sapphire, Cin, Baileys, Mumm Cordon Rouge Champagne), telefon direct, WI - FI, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, ciocolata oferita la culcare, cadou de plecare, ziare in limba turca, masa de calcat si fier de calcat, dressing, 5 tipuri de perne (la alegere) halat de baie, papuci, 2 chiuvete, uscator de par, set de baie special pentru copii, loc de odihna, dressing si balcon (de 12mp. sau 20mp. ). Pentru familiile cu copii pun la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0 - 6 ani, Nesquik 7 - 12 ani).
La primire turistii sunt intampinati cu un platou cu fructe exotice, sampanie si flori. Pe tot parcursul sederii, acestia au acces gratuit la restaurantele A la Carte, pot servi micul dejun continental in camera si au gratuitate la Room Service.
Turistii cazati la Presidential Suite pot beneficia de transfer VIP de la aeroport la hotel si retur, le este pus la dispozitie un majordom. Intre ora 9:00 si 19:00 pot beneficia de pavilioanele private ale resortului .
Capacitate : 4 adulti+ 1 infant
Golf Room By Pool (100mp) - sunt situate pe terenul de golf al resortului, avand piscina de 140mp pe care o impart cu alta camera. Camerele au un dormitor cu pat matrimonial (2, 00 x 2, 20m) sau cu paturi twin (1, 40 x 2, 20m), LED TV - oglinda, aer conditionat, minibar, seif digital, telefon direct, WI - FI, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, 5 tipuri de perne (la alegere), dressing, halat de baie, papuci, baie cu dus si cada , 2 chiuvete, uscator de par, set de baie special pentru copii, , loc de odihna, birou, dressing si balcon (12mp. ) Pentru familiile cu copii pun la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0 - 6 ani, Nesquik 7 - 12 ani).
La primire turistii sunt intampinati cu un platou cu fructe.
Capacitate : 3 adulti+ 1 infant
Golf Suites By Pool (100mp) - sunt situate pe terenul de golf al resortului, avand piscina privata de 120mp. Camerele au un dormitor cu pat matrimonial (2, 00 x 2, 20m), doua bai cu cada si cabina de dus, doua chiuvete, halat de baie, papuci, uscator de par, set de baie special pentru copii, living cu birou, dressing si terasa de 24mp.. Camerele sunt dotate cu LED TV - oglinda in dormitor si in baie, aer conditionat, minibar, seif digital, telefon direct, WI - FI, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, ciocolata oferita la culcare, cadou de plecare, ziare in limba turca, masa de calcat si fier de calcat, 5 tipuri de perne (la alegere). Pentru familiile cu copii pun la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0 - 6 ani, Nesquik 7 - 12 ani).
La primire turistii sunt intampinati cu un platou cu fructe exotice.
Capacitate : 4 adulti+ 1 infant
Carya Golf Villa (250mp) - sunt situate pe terenul de golf al resortului, avand piscina privata de 120mp. Camerele au living cu birou si spatiu pentru cinat, dressing, terasa de 40mp., trei dormitoare, unul cu pat matrimonial (2, 00 x 2, 20m) si celelalte cu paturi twin (1, 40 x 2, 20m). Fiecare dormitor are baie proprie, una cu dus, jacuzzi, 2 chiuvete, si LED TV - oglinda, si celelalte cu WC si cabina de dus.. Camerele sunt dotate cu LED TV - oglinda in dormitor si in baie, aer conditionat, maxibar, , full bar set(sticle de 70 cl. Martini Bianco, Frontera Red Wine, Frontera White Wine, Olmeca Tequia, Chivas Regal, Russian Standard Vodka, Bombay Sapphire, Cin, Baileys, Mumm Cordon Rouge Champagne), seif digital, telefon direct, WI - FI, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, ciocolata oferita la culcare, cadou de plecare, ziare in limba turca, masa de calcat si fier de calcat, 5 tipuri de perne (la alegere) set de baie special pentru copii. Pentru familiile cu copii pun la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0 - 6 ani, Nesquik 7 - 12 ani).
La primire turistii sunt intampinati cu un platou cu fructe exotice, sampanie si flori. Pe tot parcursul sederii, acestia au acces gratuit la restaurantele A la Carte, pot servi micul dejun continental in camera si au gratuitate la Room Service.
Turistii cazati la Carya Golf Villa pot beneficia de transfer VIP de la aeroport la hotel si retur, le este pus la dispozitie un majordom. Intre ora 9:00 si 19:00 pot beneficia de pavilioanele private ale resortului .
Capacitate : 6 adulti+ 1 infant
Facilitati
Restaurant principal cu acces doar pentru persoanele peste 15 ani, si restaurant pentru copii. In cadrul acestui restaurant se pot servi gustari in intervalul 23:30 - 01:30, dar si meniuri dietetice.
4 restaurante A la Carte:
Italian- bucatarie cu specific italian (contra cost - 10 Euro)
Seafood - bucatarie bazata pe mancaruri cu fructe de mare si peste (contra cost - 10 Euro)
Far East - bucatarie cu specific oriental (contra cost - 10 Euro)
Turkish Cuisine - bucatarie cu specific turcesc (contra cost - 10 Euro)
- 9 baruri in care fiecare masa e decorata cu flori naturale in fiecare zi a anului
- 1 cafenea cu produse de patiserie
- 4 snack restaurante
Centru Spa
Fara plata: 3 camere de masaj pentru cupluri, Spa Suites, centru de fitness, 2 saune, 3 saloane de infrumusetare, baie turceasca, baie de aburi, 11 camere de terapie, vitamin bar, zona de odihna
Cu plata: servicii de masaj si hamam, tratamente corporale, servicii de infrumusetare - manichiura - pedichiura
Fara plata: fitness si programe de instruire alaturi de echipa Les Mills, activitati culturale, spectacole de dans cu grupuri renumite din diferite tari, turnee zilnice, jocuri speciale, spectacole cu muzica live, programe de divertisment in fiecare seara, diferite evenimente sustinute de DJ renumiti, club de noapte, petreceri pe
Plaja
Mini Club Cicada - cu o suprafata de 500 mp, dispune de Receptie speciala si este destinat copiilor de 4 - 12 ani, cu intrare pe baza de card. Sunt organizate spectacole saptamanale, zile de nastere, reprezentatii de magie - clovni - animale. Programul acestui mini club se poate modifica in functie de sezon.
Cu plata: jocuri electronice, play station
Servicii
Luxury All Inclusive
Plaja si piscine
Plaja privata cu nisip, ponton si pavilioane.
2 piscine interioare cu apa incalzita, 3 piscine exterioare pentru adulti si copii, o piscina cu valuri, Aqua World cu 8 tobogane.
Sporturi si Activitati
Fara plata: darts, tenis de masa, 2 zile pe saptamana lectii de tenis si 4 zile lectii de golf, baschet, aerobic, gimnastica, polo, pilates, body - balance, zumba, dansuri orientale si latine, fotbal, diferite jocuri interactive, fitness si programe de instruire alaturi de echipa Les Mills, activitati culturale, spectacole de dans cu grupuri renumite din diferite tari, turnee zilnice, jocuri speciale, spectacole cu muzica live, programe de divertisment in fiecare seara, diferite evenimente sustinute de DJ renumiti, club de noapte, petreceri pe plaja.
Cu plata: parasailing, banana, jet ski si water ski, academie de fotbal, bowling, biliard, lectii private de fitness/inot/tenis/surf/catamaran.

Pachet Charter Avion cu plecare in 27-MAI-2023 -----> 2750 euro / persoana /JADE ROOM

Pentru oferte personalizate in functie de data plecarii si numarul de persoane contactati office1@bonustravel.ro sau 0762.251.699

Servicii incluse

TRANSPORT AVION CHARTER BUCURESTI >ANTALYA > BUCURESTI
TRANSFER AEROPORT >HOTEL > AEROPORT
7 NOPTI CAZARE CU TIPUL DE MASA SPECIFICAT
TAXELE DE AEROPORT


Servicii neincluse

ASIGURARE MEDICALA

Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii

Informatii solicitant

Nume*
Prenume*
Telefon*
Email*

Informatii vacanta

Data plecarii*
Calatori*

Informatii suplimentare

varsta copiilor este obligatorie

Cod securitate

Suna acum 004-021.315.3020

Din aceeasi categorie