Ce este Detox | Sfaturi utile


- exclusive touroperator Sianji si The Lifeco

Despre Detox

Programe de detoxifiere

CAROR PERSOANE SE ADRESEAZA PROGRAMELE DE DETOXIFIERE?

  • celor care au obiceiuri alimentare nesanatoase, consuma alcool, bauturi cofeinizate, fumatori
  • persoanelor care experimenteaza stari de insomnie, constipatie cronica, migrene, probleme ale pielii
  • persoanelor care sufera de alergii, probleme cardiovasculare, boli ale ficatului, tulburari ale vezicii biliare, tulburari hormonale
  • persoanelor care au in istoricul familiei boli de cancer sau boli cronice

Master Detox

 

Programul Master Detox este cel mai rapid si mai eficient program de detoxifiere.

Este un program ce se poate desfasura pe o perioada intre 4 si 21 zile, fiind bazat pe sucuri de fructe si legume. Pe parcursul acestul program se vor servi diverse amestecuri de sucuri pentru detoxifiere cu probiotice si alte suplimente nutritive, la intervale regulate. De asemenea, se pot consuma cantitati nelimitate de ceaiuri din plante si supe de legume. La sfarsitul programului de detoxifiere, se vor constata imbunatatiri remarcabile ale aspectului fizic, cresterea nivelului de energie al organismului , precum si imbunatatirea starii psihice.

Durata standard a acestui program este de 7 zile, pe parcursul carora se vor servi  diverse sucuri si nutrienti necesari organismului, astfel incat nu se va simti senzatia de foame chiar daca nu se consuma hrana solida. Lipsa consumului de hrana solida va da organismului o sansa pentru relaxarea si curatarea colonului, a sangelui , a sistemului limfatic si va ajuta la regenerarea interna a colonului. Ficatul , care in mod normal este ocupat cu digestia de 3 pana la 6 ori/ zi va avea timp pentru a se relaxa, la fel ca si pancreasul care, in lipsa hranei solide, nu va mai produce insulina necesara.  Astfel, pe masura ce organismul nu este asaltat de noi toxine, va avea timp sa le elimine pe cele déjà acumulate. Procesul natural de detoxifiere va fi stimulat si prin activitati aditionale , cum ar fi tehnicile de respiratie, cursuri de yoga, sauna, masaj,  curatarea colonului si a pielii. Rezultatele se vor observa in cel mai scurt timp, printr-o buna functionare a organelor interne si o piele cu aspect intinerit si stralucitor.

Participantii care aleg un program mai mare de 7 zile vor remarca pierderi   substantiale in gretutate, datorita diverselor activitati si sporturi practicate( inot, yoga, etc)

Program orientativ Master Detox

08.00 – amestec de sucuri

08.00-09.30 – cursuri de yoga si meditatie

08.00-20.00 – colema ( ½ ora)

09.30 – suc din iarba de grau si alte verdeturi

09.30 – informare asupra programului

12.30 – verdeturi cu  sare de Himalaya

15.30 – suc  din iarba de grau si alte verdeturi

21.30 – verdeturi in amestec cu probiotice

In prima zi a programului , la ora 08.00 va avea loc prezentarea pe larg a intregului program.

Daca este necesara deplasarea inafara centrului detox, se vor lua sucurile si verdeturile necesare spre a se urma programul stabilit. Este recomandata participarea la cursurile de yoga si meditatie. Masajele terapeutice si folosirea zilnica a baii turcesti si saunei vor accelera procesul de detoxifiere. 

La finalul programului de detoxifiere se vor primi recomandari si indicatii asupra vitaminelor si enzimelor ce trebuiesc consumate pentru a mentine starea de sanatate a organismului.

 

 

 

Green Detox

 

Acest program este recomandat persoanelor care nu doresc sa experimenteze colon hidroterapia sau celor care déjà au un stil de viata sanatos si doresc sa-si mentina controlul asupra sanatatii organismului.

Pe parcursul acestui program, se vor consuma cu precadere legume alkaline precum spanacul, telina sau castravetii. Deasemenea, acest program poate fi urmat pe o perioada de 4 pana la 7 zile ca si dieta pre sau post  Master Detox.

Datorita continutului ridicat de clorofila din legumele si plantele care stau la baza acestui program, continutul de oxigen din sange va inregistra cresteri semnificative iar datorita faptului ca organismul nu va fi oboist de procesul digestive, acesta va avea timp sa se curete, sa se vindece si sa se reinnoiasca.

Program orientativ Green Detox

08.00 – sucuri verzi

08.00-09.30 – cursuri de yoga si meditatie

09.30 – informare asupra programului

09.30 – sucuri alcaline , suc din iarba de grau si alge

11.00 – un pahar cu apa alcalina si supa detoxifianta

12.30 – alcalinizare

14.00 – un pahar cu apa alcalina si supa detoxifianta

15.30 – sucuri alcaline , suc din iarba de grau si alge

17.00 – un  pahar cu apa alcalina si supa detoxifianta

18.30 - alcalinizare  si probiotice

20.00 – alcalinizare

 

Pe parcursul programului Green Detox sunt  recomandate urmatoarele:

-          Colema (Angel of Water) de 3 ori / saptamana, in special a doua zi, a patra zi si a saptea zi a programului

-          Consumul unor cantitati generoase de supa detoxifianta si ceaiuri din plante

-          Participarea zilnica la cursurile de yoga si meditatie

-          Exercitii fizice precum sarituri la trambulina (15 minute), inot, plimbari, etc

-          Consumul a cel putin 1 litru de apa alcalina/zi – aceasta are un rol foarte important in procesul de detoxifiere

-          Masajele terapeutice, sauna cu infrarosu si baia turceasca folosite zilnic pentru a grabi procesul detox