THE LIFECO BODRUM

Detox Turcia, / BODRUM
209€
tarif

persoana

oferta publicata in

28/02/2017 10:23

cazare 28/02/2017 31/10/2017

Informatii generale

In toate programele pe care le oferim, scopul nostru principal este sa oferim un loc/spatiu de purificare fizica, mental si spirituala. Una dintre motivatiile noastre principale este de a oferi un refugiu din rutina si haosul de care avem parte in viata de zi cu zi. Venim in intaminarea procesului de purificare cu ajutorul diverselor terapii pe care le punem la dispozitia dvs pentru a avea o experienta relaxanta.

Aici, la LifeCo Bodrum Detox Center, va puteti petrece timpul liber citind una dintre cartile pe care le avem la noi in biblioteca sau vizionand un film in sala de auditii.

- Internet acces , Exercitii outdoor, Walking sau hiking pe dealurile din imprejurimi.

Avem 24 de camere si numeroase camere cu terapii, terase ( vara este o imensa gradina luxurianta cu bananieri), o camera destinata special pentru yoga, o biblioteca unde puteti citi, o camera de relaxare unde se afla si juice bar, o camera pentru vizionarea filmelor, wireless internet.

Suplimentele folosite in program:

Shake:

Putin suc de fructe, apa ph10, bentonite clay pentru a absorbi toxinele din colon, psyllium - fibre solubile in apa care se umfla in colon, curata colonul si asigura o senzatie de satietate prelungita pentru a nu simti senzatia de foame.

Colon support:

Pentru a facilita curatarea colonului de toxine se folosesc urmatoarele: Bentonite, psyllium, usturoi, capsuni, coacaze, oregano, fenicul, ghimbir si piper cayanne.

Kelp si Nettle:

Kelp este o alga marina care in combinatie cu nettle ofera tiroidei necesarul de iod pentru a functiona corect si pentru a accelera metabolismul, pentru a se curata si pentru a slabi mai repede.

Detox Multivitamine:

Vitamina A, vitamina E, zinc, seleniu , niacina, thiamina, Vitamina B6, Vitamina B2, coenzima Q10, Acid folic, Vitamina B12.

Probiotice:

Bacteriile bune din colon, ajuta la intarirea sistemului imunitar, ajuta la constipatie si la balonare. Este eficient mai ales prin prisma clismei care se efectueaza la centrul de sanatate unde se elimina atat bacteriile rele cat si bacteriile bune.

Suc de iarba de grau ( Wheatgrass Juice) :

Contine 92 minerale, 70% crolofila, omoara bacteriile si virusii care se afla in sange. Ajuta la echilibrarea glicemiei. Contine Vitamina B17 care omoara celulele canceroase.

Apa cu sare de mare:

Contine electroliti, care sunt necesari daca mergeti la sauna.

The LifeCo Bodrum 2017

All Season

Single Double

Standart room/ Standart Program (daily)

232 €

418 €

Deluxe Suite room /Standart Program(daily)

318 €

618 €

Servicii incluse

Inclus


• Toate tarifele sunt in euro si includ TVA
• Tariful se calculeaza pe zi; in cazul in care check-in se efectueaza inainte de ora 15:00 se calculeaza zi de detox, iar daca check-out se efectueaza dupa ora 12:00 se calculeaza zi de detox
• Preturile includ programul Detox si cazare, clase de yoga si meditatie in fiecare zi, sauna umeda si sauna infrarosu, acces sala de fitness.


Servicii neincluse

Nu include

*asigurare medicala

*transport

*TRANSFER AEROPORT

 • HOTEL SI RETUR : 140 EUR

 • Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii

  Informatii solicitant

  Nume*
  Prenume*
  Telefon*
  Email*

  Informatii vacanta

  Data plecarii*
  Calatori*

  Informatii suplimentare

  varsta copiilor este obligatorie

  Cod securitate

  Suna acum 004-021.315.3020

  Din aceeasi categorie

  SIANJI WELLBEING RESORT | € 124 / 1 noapte
  SIANJI-WELLBEING-RESORT
  THE LIFECO ANTALYA | € 216 / 1 noapte
  THE-LIFECO-ANTALYA
  THE LIFECO BODRUM | € 209 / 1 noapte
  THE-LIFECO-BODRUM