THE LIFECO ANTALYA

Detox Turcia, / ANTALYA - LARA
209€
tarif

persoana

oferta publicata in

20/09/2019 15:16

cazare 03/01/2018 31/12/2019

In toate programele pe care le oferim, scopul nostru principal este sa oferim un loc/spatiu de purificare fizica, mental si spirituala. Una dintre motivatiile noastre principale este de a oferi un refugiu din rutina si haosul de care avem parte in viata de zi cu zi. Venim in intaminarea procesului de purificare cu ajutorul diverselor terapii pe care le punem la dispozitia dvs pentru a avea o experienta relaxanta.

Noi cunoastem importanta nutritiei corecte, detoxifierii si a unei vieti sanatoase. A fost dovedit prin multiple studii ca detoxifierea ajuta la inlocuirea incarcaturii fizice, emotionale si inlaturarea blocajelor emotionale. Odata cu inalturarea acestor incarcaturi emotionale, procesul detoxifierii se va amplifica. “Fasting” ( postul) ajuta mult organele interne sa se odihneasca, ajuta la restabiliea si normalizarea functiilor glandelor, metabolice si ale sistemului nervos; ajuta la eliminarea toxinelor si celulelor moarte; accelereaza refacerea celulara si a tesuturilor si creste numarul celulelor purtatoare de oxygen.

Curatarea colonului este extrem de benefica in stabilirea unei bune sanatati. In timpul saptamanii de detoxifiere la LifeCo Detox Center, “Angel of Water - colema machines” va fi folosit o data pe zi pentru a facilita indepartarea depozitelor de toxine acumulate in colon. Majoritatea persoanelor au depozite intarite pe peretii intestinului gros, iar programele oferite de centrul nostru de detoxifiere sunt de eficacitate dovedita in indepartarea depozitelor de deseuri intestinale si restabilirea functionarii optime a intestinului gros.

Yoga si meditatia sunt un aspect important al programului nostru de purificare. Ierburile, pulberile si pastilele facilieaza indepartarea depunerilor toxice din organism. Atunci cand eliminam aceste toxine care sunt de foarte mult timp acumulate in organism, sunt eliberate de asemenea emotiile negative. Yoga si meditatia sunt doua instrumente puternice in acest proces, aducand armonie si echilibru pe toate planurile: fizic, mental, emotional si spiritual.

Aveti la dispozitie zilnic clase de yoga in care avem hatha yoga si paranayama ( exercitii de respiratie) sunt clase dure, insa se pot inscrie atat incepatorii cat si avansatii.

Masajul este un alt aspect important in orice program detox, deoarece ajuta corpul sa elimite toxinele care sunt eliberate in timpul “fasting-ului” (postului) in particular de ficat si rinichi. Aveti la dispozitie o gama variata de masaje si tratamente terapeutice care sa va ofere ajutor in efortul dvs. de a obtine purificare si transformarea dorita. (Traditional Balinese Massage, Traditional Thai Massage, Aromatherapy, Chi Nei Tsang)

Aveti la dispozitie de asemenea Turkish Bath (Hamam), sauna umeda si sauna cu infrarosu cu optiunea de a alege un scrub corporal.

Pielea este cel mai mare organ al corpului iar cand este curatata permite corpului sa elimite o cantitate mai mare de toxine prin procesul transpiratie.

Serviciu oferit prin TURCare Medical

The LifeCo Antalya 2019

Septembrie-Decembrie

Single

Double

Deluxe City view room/ Daily detox program

247

418

Deluxe Sea view room / Daily detox program

276

470

Corner Suite/ Daily detox program

320

478

Mediteranean Suite Sea View/ Daily detox program

437

592

Ocean Suite/ Daily detox program

N/A

917

Infinity Suite/ Daily detox program

N/A

1070

Panorama Suite/ Daily detox program

N/A

1282

 • Toate tarifele sunt in euro si includ TVA
 • Tariful se calculeaza pe zi; in cazul in care check-in se efectueaza inainte de ora 15:00 se calculeaza zi de detox, iar daca check-out se efectueaza dupa ora 12:00 se calculeaza zi de detox ce se achita la receptie.

Servicii incluse

Tarifele includ :

cazare, toate bauturile detox, supele si ceaiurile din plante, clase de yoga si meditatie in fiecare zi, 1 sedinta (15 min.) consultatie medicala, 2 sedinte (30 min. Fiecare) de analize corporale, teste rapide efectuate de specialisti dieteticieni si in nutritie ( la inceputul si la sfarsitul programului de detoxifiere), accesul in zona de spa (Turkish bath, infrared sauna, steam room, traditional sauna), sedinte zilnice de yoga si meditatie, accesul la piscina interioara si exterioara, acces zilnic la centrul de fitness, exercitii fizice in fiecare dimineata, oxygen terapia (20 min), terapia Turbosonic Vibration Therapy (30 min), terapia Biofotonica ( 25 min), Magneto Terapia ( 15 min), Luminette Light Therapy ( 20 min.) Angel of water (curatarea colonului fara asistenta medicala)

 • in cadrul Master Detox, set produse LifeCo (reviste, instrumente pentru curatarea pielii si limbii), sedinte zilnice de informare in vederea continuarii unei vieti sanatoase


  Servicii neincluse

  * Asigurare medicala

  * Transport

  * Transfer privat aeroport-hotel-aeroport (masina 4 persoane): 90 EURO

 • Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii

  Informatii solicitant

  Nume*
  Prenume*
  Telefon*
  Email*

  Informatii vacanta

  Data plecarii*
  Calatori*

  Informatii suplimentare

  varsta copiilor este obligatorie

  Cod securitate

  Suna acum 004-021.315.3020

  Din aceeasi categorie

  THE LIFECO ANTALYA | € 209 / 1 noapte
  THE-LIFECO-ANTALYA
  THE LIFECO BODRUM | € 176 / 1 noapte
  THE-LIFECO-BODRUM
  SIANJI WELLBEING RESORT | € 88 / 1 noapte
  SIANJI-WELLBEING-RESORT