THE LIFECO ANTALYA

Detox Turcia, / ANTALYA - LARA
1.738€
tarif

persoana

oferta publicata in

19/09/2019 11:36

cazare 09/04/2019 30/09/2019

In toate programele pe care le oferim, scopul nostru principal este sa oferim un loc/spatiu de purificare fizica, mental si spirituala. Una dintre motivatiile noastre principale este de a oferi un refugiu din rutina si haosul de care avem parte in viata de zi cu zi. Venim in intaminarea procesului de purificare cu ajutorul diverselor terapii pe care le punem la dispozitia dvs pentru a avea o experienta relaxanta.

Noi cunoastem importanta nutritiei corecte, detoxifierii si a unei vieti sanatoase. A fost dovedit prin multiple studii ca detoxifierea ajuta la inlocuirea incarcaturii fizice, emotionale si inlaturarea blocajelor emotionale. Odata cu inalturarea acestor incarcaturi emotionale, procesul detoxifierii se va amplifica. “Fasting” ( postul) ajuta mult organele interne sa se odihneasca, ajuta la restabiliea si normalizarea functiilor glandelor, metabolice si ale sistemului nervos; ajuta la eliminarea toxinelor si celulelor moarte; accelereaza refacerea celulara si a tesuturilor si creste numarul celulelor purtatoare de oxygen.

Curatarea colonului este extrem de benefica in stabilirea unei bune sanatati. In timpul saptamanii de detoxifiere la LifeCo Detox Center, “Angel of Water - colema machines” va fi folosit o data pe zi pentru a facilita indepartarea depozitelor de toxine acumulate in colon. Majoritatea persoanelor au depozite intarite pe peretii intestinului gros, iar programele oferite de centrul nostru de detoxifiere sunt de eficacitate dovedita in indepartarea depozitelor de deseuri intestinale si restabilirea functionarii optime a intestinului gros.

Yoga si meditatia sunt un aspect important al programului nostru de purificare. Ierburile, pulberile si pastilele facilieaza indepartarea depunerilor toxice din organism. Atunci cand eliminam aceste toxine care sunt de foarte mult timp acumulate in organism, sunt eliberate de asemenea emotiile negative. Yoga si meditatia sunt doua instrumente puternice in acest proces, aducand armonie si echilibru pe toate planurile: fizic, mental, emotional si spiritual.

Aveti la dispozitie zilnic clase de yoga in care avem hatha yoga si paranayama ( exercitii de respiratie) sunt clase dure, insa se pot inscrie atat incepatorii cat si avansatii.

Masajul este un alt aspect important in orice program detox, deoarece ajuta corpul sa elimite toxinele care sunt eliberate in timpul “fasting-ului” (postului) in particular de ficat si rinichi. Aveti la dispozitie o gama variata de masaje si tratamente terapeutice care sa va ofere ajutor in efortul dvs. de a obtine purificare si transformarea dorita. (Traditional Balinese Massage, Traditional Thai Massage, Aromatherapy, Chi Nei Tsang)

Aveti la dispozitie de asemenea Turkish Bath (Hamam), sauna umeda si sauna cu infrarosu cu optiunea de a alege un scrub corporal.

Pielea este cel mai mare organ al corpului iar cand este curatata permite corpului sa elimite o cantitate mai mare de toxine prin procesul transpiratie.

Serviciu oferit prin TURCare Medical

TARIFELE INCLUD TRANSFER PRIVAT AEROPORT-HOTEL AEROPORT!!!

PACHETE CHARTER The LifeCo Antalya 2019

PLECARI: 18.05-21.09.2019

Luni, Joi si Sambata

Single

Double

Deluxe City view room/ Daily detox program

2049

3476

Deluxe Sea view room / Daily detox program

2224

3770

Corner Suite/ Daily detox program

2252

3812

Mediteranean Suite/ Daily detox program

2448

3938

Servicii incluse

TRANSPORT AVION CHARTER TAROM BUCURESTI > ANTALYA> BUCURESTI
TRANSFER PRIVAT AEROPORT > HOTEL > AEROPORT
7 NOPTI CAZARE CU PROGRAM MASTER DETOX IN TIPUL DE CAMERA ALES
TAXE DE AEROPORT


Servicii neincluse

ASIGURARE MEDICALA SI STORNO

CHELTUIELI DE NATURA PERSONALA

ALTE SERVICII NESPECIFICATE

Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii

Informatii solicitant

Nume*
Prenume*
Telefon*
Email*

Informatii vacanta

Data plecarii*
Calatori*

Informatii suplimentare

varsta copiilor este obligatorie

Cod securitate

Suna acum 004-021.315.3020

Din aceeasi categorie

SIANJI WELLBEING RESORT | € 115 / 1 noapte
SIANJI-WELLBEING-RESORT
THE LIFECO ANTALYA | € 209 / 1 noapte
THE-LIFECO-ANTALYA
THE LIFECO BODRUM | € 176 / 1 noapte
THE-LIFECO-BODRUM